O bombă sexy plantată de un român în metroul londonez, revendicată de Isis

cssscpngMarinela Suciu,o fată siliconată din Focșani – cu măsurile clasice 60-90-60 – cunoscută drept bombă sexy,a fost revendicată de gruparea Isis după ce Cornel Mitroi, iubitul ei din Gorj, a plantat-o într-una dintre magistralele metroului londonez, iar ea a explodat de nervi.

M-am certat cu Corneluș,a declarat ea poliției metropolitane, și de nervi am explodat. Cum să mă lase abandonată acolo, la metrou, eu nu cunosc drumul, eu nu știu engleză…nu vorbesc decât italiană, spaniolă, japoneză, luxemburgheză, chineză și arabă, ce ticălos!” – a declarat Marinela. La rândul său, Cornel Mitroi a ținut să se apere spunând că: „Femeile nu înțelege, e proaste, iar io nu mai stau bine cu figurile lor,pur și simplu mi-am pierdut nervii. Am lăsat-o semn acolo, că mă făcea cu capu.”
Agis Bagodroru, unul dintre liderii Isis care au revendicat bomba,printre altele, fost student în tinerețe la medicină în românia, a declarat pentru The Dependent: „Noi, orice bombiță, revendicare, estem. Că este a nostru, că nu este a nostru, bombița de la Isis vine. Io, student la București, mult timp trecut. rememorări de plăcere, fetițe ca la bucurești, mini-jupă, Kent, cafea, nuie, alea-alea…nea Nicu trecem cu mașina, rumânii șoptit, Uite-l pe Ceaucescu… cu cămașa în gura lui! Ce amintiri…Vremuri de apus, frumoasă de dor!
Conform oificialităților, trei cetățeni englezi au fost răniți ușor de explozia Marinelei. Evident, în orgoliul propriu, cum că n-au și ei acasă niște bombe sexy cum au mulți dintre români.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s