Elevele englezoaice uimite de retardul școlărițelor românce care au mimat sexul oral la 15 ani. “Înapoiatelor: noi la 12-13 ani ne lăsăm de fumat, de băut, de droguri și de sex!”

gerontofile de poveste

Ajuns și în presa englezească, scandalul liceenilor care au mimat sexul oral cu banane (Banana Gate) a stârnit valuri de proteste atât în rândul adulților cât și în rândul prepuberilor.
Carry Lond, o școlăriță din londra în vârstă de 13 ani, a comentat acră pudiponderia românilor care s-au arătat scandalizați de faptul că la un bal niște domnișoare de 15 ani au desfăcut cu gura câteva banane din poala colegilor. „Ce să spun, mare scofală! Păi, noi la 10-11 ani desfăceam portocale, kiwi, pepeni, și ce fructe mai vreți voi, doar cu limba, și nu din poala colegilor noștrii, ci direct de pe dosul lor. La balul nostru din generală, adică când aveam 11 ani, dirigintele școlii, sir Gerald Lewis jr., s-a drogat cu toată clasa atât de tare încât era să ratăm orgia de final care este o adevărată tradiție.”
La rândul său, ministrul învățământului britanic, Mathew Humble, care a fost în vizită în românia de vreo câteva ori, a ținut să adauge direct în limba română:
„Aici la anglia, cum să zice io…: astea este niște lucruri…BANANE !”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s